Se vår webbkamera LIVE Hem

Årets juniorträningar avslutades med mörkergolf

 
Fredagen den 8:e oktober hade vi årets junioravslutning här på golfbanan. En favorit i repris. Mörkergolf.
Vi samlades kl 18 för att tillsammans äta en god måltid tillsammans, på menyn stod tacos, vilket gjorde att vi blev ordentligt mätta i väntan på att mörkret skulle infalla.
   Efter lite genomgång om spelet och de självlysande bollarna var det dags att ge sig ut i mörket. Påpälsade för kylan, gick juniorerna ut tillsammans med ledarna. Fyra hål spelades i total mörker, en häftig upplevelse tyckte många som gjorde detta för första gången. Inte minst vår Klubbchef Peter Fritzson och vår Ordförande Lennart Almqvist, tyckte att detta var fantastiskt roligt.
- Det här var ju jättehäftigt, vilken grej. Sa de båda herrarna i kör.
Efter spelet återsamlades alla, lite rödmosiga om kinderna men med väldigt glatt humör.
   Varje år delar vi ut priser till årets juniorerer. Det är till några av de som vi tycker ska uppmärksammas för sina golfinsatser, för sitt engagemang och sin motivation till golf.
Och i år blev det följande med motivering.
 
Årets Tjej 1- Nathalie Lejon
I år har du fått fart på ditt golfande. Du har utvecklats mycket och tagit steget in i tävlingsvärlden och varit med på Grannklubbsutbytena.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Tjej 2- Ellen Andersson
Du är en flitmyra på golfbanan, en duktig tjej som hela tiden utvecklasoch vågar var amed och tävla, såsom i Grannklubbsutbytena och i FT- Ligan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Nykomling- Edvin Edwass
I år började du spela golf och tog grönt kort. Du är en seriös kille som vill utveckla din golf, bli bättre och har kommit ner i 36, 0 i hcp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Mest Positiva- Mårten Kjellberg
Varje gång du är med blir det ännu mer glädje och skratt. Du bjuder på dig själv, peppar och tar hand om de andra i gruppen. Är en positiv kille helt enkelt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Kille 1- Pontus Klarson
Du är en härlig kille som bjuder på många skratt och är en riktigt bra polare. Du har utvecklat ditt golfspel och vågar tävla.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Kille 2- David Nilsson
Du har i år gjort comeback. Under hösten har man märkt av din närvaro här ute på golfbanan och du har även tagit steget in i tävlandet, såsom i FT-Ligan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Ambitiösa- Gustaf Wäpling
Du är en kille som har utvecklats mycket det gångna året. Haft bra närvaro, ordentlig, och seriös på träningarna och spelat mycket på din fritid som har gjort att du har spelat ner dig till röd tee.
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Uppmuntran- Johannes Ungh
På träningarna kämpar du och står i. Du är en bra kille och kompis i gruppen. Och det syns att det blir framsteg med din golf. Därför förtjänar du en uppmuntran.
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Stjärnskott 1- Gustav Andersson
För att du har tagit dig hela vägen till Skandia Cup Riksfinal samt spelat på Skandia Tour Riks. Du är med i Västergötlands Talangteam och har tränat och tävlat mest av alla i år. Du har haft det tungt stundtals men aldrig slutat kämpa.
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Stjärnskott 1- Amanda Ingvarsson
För att du har tagit dig hela vägen till Skandia Cup Riksfinal. Inte nog med att du tog dig dit, du placerade dig bra dessutom. Du är med i Västergötlands Talangteam och har tränat och tävlat mycket.
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Stjärnskott 3- Olivia Ingvarsson
För att du bland annat spelat Skandia Tour Regional och på båda seriespelen. På seriespelet hade du dessutom den bästa bruttoscoren i hela laget.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Solstråle- Klara Elmersson
Du är alltid glad och positiv i alla sammanhang, oavsett om det gäller en svingändring eller att pappa någon annan. Du är också en duktig golfare och har utvecklats mycket.
 
Årets Trio- Ida Adolfsson, Elin Ahlrik, Rebecca Albemo
Under året har ni tränat, tävlat och ägnat er mycket åt golf. Ni har alla utvecklats och sänkt era hcp rejält. Ni har kul tillsammans och är en inspiration för klubbens andra tjejer. En helt oslagbar trio helt enkelt.
 
 
 
 
Årets Sänkning 1- Oliver Arvidsson
Under året har du utvecklats mycket och sänkt ditt handicap från 36 ner till 18,8. Bra jobbat !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Sänkning 2- Jonathan Ekström
Under året har du utvecklats mycket och sänkt ditt handicap från 32 ner till 15,1. Bra jobbat !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Sving- Benjamin Nilsson
Du har en sving värd att beundra med teknisk fulländning och perfektion. Du är dessutom en mycket duktig golfare med enorm potential.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Uppmuntran- Hannes Erikson
Du har haft många framsteg under året hcp-mässigt. Du är seriös och går in för alla uppgifter till fullo. Fortsätt så !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Mest Inspirerande- Simon Sjögren
Du är en fantastisk person med ett stort engagemang för allt du gör och har lagt ner hela din själ i fredagstävlingarna i år. Du sprider dessutom god stämning och glädje var du än befinner dig. Du är en inspiration för oss alla.
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Fredagsfixare- Emilie Fröman
För ditt engagemang i Juniorkommittén och på fredagstävlingarna. Du är en bidragande orsak till en bra juniorverksamhet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Mest Ivriga 1- Adam Karlsson
Du går in för golf med hull och hår och avstår till och med en och annan hockeyträning för golfträning. När du var själv på träningen en gång tyckte du att det var perfekt och undrade om det inte alltid kunde vara så.
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Mest Ivriga 2- Erik Liberg
Golfen verkar betyda mycket för dig. Du är aktiv och engagerad på träning och tävling och du har till och med bildat en grupp på Facebook som heter "I Love Golf".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets Äldsta Junior- Pher Andersson
För dina härliga kommentarer och ditt sätt att vara bland våra juniorer. Ett stort tack!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Priset som årets juniorer får kommer meddelas personligen till de som fick priset.
 
För första gången i år har träningsgrupperna max och elit spelat tävling varje fredag. Denna säsongstour har roddats av Emilie Förman, SImon Sjögren och Amanda Ingvarsson.
Benajmin Nilsson vann första årets upplaga och på bilden står han med vandringspriset.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack alla härliga juniorer för en rolig säsong. Tack alla ledare för ert engagemang.
Vi ser fram emot en ny säsong 2011.
 
Väl mött
 
Anna, Helen och Juniorkommittén
 
 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners