Se vår webbkamera LIVE Hem

Succé för FormGolf

Igår (onsdag) startade vi igång samarbetet med Form Falköping ordentligt med Svingpasset och därefter ett fyspass nämligen FormGolf. Premiären gick över förväntan på första sving- och fyspasset. På svingpasset hade vi cirka 20 st sugna golfspelare som fick slå och erbjöds hjälp med vad de behövde.
FormGolf passet var ett härligt gäng med träningssugna människor. Fullt hus skulle man kunna säga. Cirka 30 st svettades och kämpade tillsammans under 45 härliga minueter.

Om du inte var med igår (onsdags) passa på att komma vid ett annat tillfälle. Varje onsdag kl 15-16.15 finns Anna och Helen på plats för att hjälpa dig med svingen. Och vi har även möjlighet att filma din sving om du så önskar. Givetvis är du välkommen att svinga på egen hand under denna tid om du så känner.
Detta erbjuder vi till alla medlemmar i Falköpings Golfklubb och medlemmarna på Form. Gratis träning.

Efter Svingpasset kl 16.30-17.15 finns ett fyspass för dig som är medlem på Form. Detta passet FormGolf är ypperlig träning för dig som vill träna din golfrörelse inför kommande säsong. Vi tränar rotation, kondition, balans, mage- och ryggstabilitet under 45 min.
Är du inte medlem på Form men intresserad av detta träningspass och andra pass på Form kontakta lena.efraimsson@formfalkoping.se för mer information.

Härligt jobbat alla deltagare som var med på träningen. Nästa vecka kör vi igen.

 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners