Se vår webbkamera LIVE Hem

Golfhäftet Trophy avgjordes i underbart vårväder

Lördagens tävling, Golfhäftet Trophy hade samlat 39 st par som spelade en 2 mannascramble och dessa tävlande fick en underbar golfdag på en underbart fin bana. Stimpen på greenerna börjar komma upp i tempo nu när den nya greenbulten har anlänt till klubben. Om det var greenerna eller det var övriga delar som avgjorde för det segrande paret förtäljer inte historien. Men det var i alla fall så att det blev ett hemmapar som segrade trots att det var många tävlande som hade annan klubbadress än Falköpings GK.

Paret som vann på 62,2 slag var Eva-Cathrine Sahlgren och Christian Nilsson tätt följt av Erik Svantesson, Knistad och Torbjörn Bäck, Billingen och på 3:e plats kom Magnus och Marie Berand från Nödinge GK. Dessa och ytterligare 12 par förrärades med ett mycket fint prisbord som Golfhäftet hade tagit fram.


Utöver den ordinare tävlingen genomfördes även en puttningstävling i väntan på att resultatlistan kom fram och segrare i denna tävling var hemmaspelaren Christian Nilsson som vann en mycket smart kombination av golfbag och vagn.


Vi tackar alla för en fin tävling och önskar Golfhäftet åter till ett senare tillfälle antingen i år eller näst år.

Nöjda pristagare efter en underbar golfdag på Berga
 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners