Se vår webbkamera LIVE Hem

Bra tävlingshelg för våra juniorer

Igår var det säsongsstart för Grannklubbsutbytet för juniorer. Det är en tävling som har pågått i många år mellan Falköping, Skövde, Billingen och Hökensås. Tävlingsvärd denna söndag var Falköpings Golfklubb. 
Tävlingen är uppdelad i A-, B-, och C-klass. A och B spelar 18 hål (under 36,0 i hcp) och C-klassen (36+ i handicap) spelar 9 hål. Att vara med på grannklubbsutbytet är en bra start för juniorerna att komma in i tävlandet. Man tävlar både indivuellt och som lag.
Denna dagen stod hemmaklubben som segrare. Falköpings stod för många fina resultat men som bör nämnas lite extra är Oliver Arvidsson (a-klassen) som spelade på 71 slag netto och hamnade på en bra 3:e plats. Hannes Erikson var inte långt efter en 4.e plats för honom på 73 slag netto.
   I B-klassen var det  tjejer i toppen och segrarinna där blev Falköpings tjejen Ellen Andersson som denna dag hade en kanonrunda och spelade på 67 slag netto. Tvåa blev Klara Elmersson.

Mycket bra jobbat Alla i hela Falköpings laget och lycka till på nästa Grannklubbsutbyte.Vårt fantastiska lag !
Från vänster Eric Johansson, Ellen Anderson, Adam Karlsson, Hannes Erikson, Klara Elmersson, hugo Nohlgren, Pontus Klarson. På främre raden från vänster Josefine Arvidsson, Ida Karlsson och Edvin Edwass.

Vi har också haft fler juniorer ute och tävlat denna helg.

Benjamin Nilsson och Martin Berggren  var i Töreboda och spelade. 81 slag brutto och 68 slag netto räckte för en andra plats för Benjamin i A-klassen. Martin spelade på 81 slag brutto och hamnade på en 6.e plats i B-klassen. Bra jobbat killar.

Benjamin Nilsson

Gustav Andersson var i Jönköping och spelade JC Marwin Cup som ingår i rankingsystemet i SGF. Han slutade på en 4:e plats med 77-77 brutto.

Bra jobbat Gustav.

    

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners