Se vår webbkamera LIVE Hem

Nöjda greenfeegäster tog hem Spanienresan

Under lördagsförmiddagen och en bit fram efter lunch genomfördes Spanienresan. Spanienresan är ett nytt inslag i tävlingsprogrammet på Falköpings GK och bakom detta tävlingsnamn står bl.a. klubbmedlemmen Ulric Dittmer och en tidigare medlem Pär Lindberg. Ett fint prisbord var det att tävla om och det var 46 par som hade nappat på möjlighet att vinna det fina förstapriset som bestod av en resa till en av Spaniens bästa banor och spela golf några dagar under hösten. Vädret under vissa delar av lördagen gav en viss känsla om solen i Spanien, men det bjöds också på en del vind. Segrare i tävlingen stod till slut ett par bestående av Erik Svantesson från Knistad GCC och Torbjörn Bäck från Billingen. Paret var nu här för sin andra tävling för säsongen, då de även deltog på Golfhäftet Trophy som spelades för några veckor sedan. Även den gången var de pristagare men idag smällde dem till och tog hem alltihop.
Utöver bästbollstävlingen var det Longdriving och närmast hål, och hemmaspelaren Christian Nilsson tog hem längsta drive för herrar och närmast hål. Längsta drive för damer tog Marie Wilhelmsson hem, även hon medlem på Falköpings GK.
Vi gratulerar alla till fina resultat och en fin dag på Berga. För den totala resultatlistan gå in under  fliken "Tävlingar".


  
Ulric Dittmer och Pia Lindberg från Spanienresan

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners