Se vår webbkamera LIVE Hem

Golfklubben i mitt hjärta

Golfklubben i mitt    

 
   Det går inte med tillräckligt många ord uttrycka vad golfklubben har betytt och betyder för mig. Det är en fantastisk golfklubb vi har med fantastiska medlemmar.

   Men nu är det dags för mig att ta en paus från arbetet på klubben och sätta mig i skolbänken och studera. Ett nytt kapitel i mitt liv börjar, som känns både spännande och inspirerande.

   Under mina tidigare år som golfspelare på Berga kunde jag aldrig föreställa mig att jag skulle hamna på andra sidan disken på kansliet och själv bli tränare för juniorer, medlemmar och nybörjare. Men vilken fantastisk tid det har varit hittills. Och vilken utveckling jag har fått vara med om. För Golfklubben men också personligen.
 
   Jag vill tacka alla medlemmar, gäster och fantastiska juniorer jag har lärt känna under dessa år. Tack till mina fantastiska medarbetare, Restaurangen, Majlis och Jimmy. Killarna på banan, styrelsen och Peter och Helen som har funnits vid min sida på kansliet. Tack alla ni för den inspiration och utveckling ni har givit mig.
Och vem vet, kanske kommer jag tillbaka och ni träffar mig på kansliet eller rangen med juniorer. Jag är ju trots allt bara tjänstledig.
 
   Om inte annat så hoppas jag att vi ses på golfbanan någonstans iallafall. Jag kommer under hösten ha några av mina juniorgrupper, hjälpa till på golfkul och kanske på kansliet om så behövs. Så vi kommer säkerligen att ses. Jag kommer nog inte klara att hålla mig borta.
 
Eller så kanske ni ser mig ute i skogen leta efter min boll.
 
Tack alla ni medlemmar och personal som gör att vi har den bästa golfklubben att spela och spendera tid på.
 
Kramar AnnaGIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners