Se vår webbkamera LIVE Hem

Nu startar vi upp en ny säsong ...

... efter några veckors jul- och nyårsledighet. De närmaste veckorna innebär mycket administrativt arbete för att få klart bokslut för 2011 så snart som möjligt.

Därefter vidtar uppdatering av de medlemsförändringar som befintliga och nya medlemmar meddelat så att vi kan genomföra årets medlems- och sponsorsfakturering.

Några punkter om medlemsfakturorna
  • De som har använt sig av autogiro under 2011 kommer vi automatiskt att förlänga. Om du inte haft autogiro under 2011 men önskar detta under 2012, så går du in på hemsidan under "Om FGK" och under de olika medlemskapen finns en autogiroblankett som du skriver ut och fyller i och därefter sänder till oss.
  • För de som inte har någon SRB (Spelrätt) och fr.o.m. 2012 måste ha detta kommer vi att lägga på den förhöjda avgiften. Om man är intresserad av att köpa en SRB för att slippa den förhöjda avgiften, så kontakt kansliet snarast antingen via e-post eller telefon.

Efter (eller samtidigt) att bokslut och fakturorna har gjorts så är det full fokus på diverse planeringar såsom tävlingsprogram, bokningslistor för boende, träningsgrupper m.m. Killarna på banan arbetar med att ta hand om träd som blåst ner eller skadats under de olika stormarna, serva våra maskiner, gräva och åtgärda dräneringsskador m.m.
Så ni ser att det finns jobb på både kansliet och banan även om det är vinter utanför dörren. Så är det så att ni är intresserade av att hjälpa till med något, är ni välkomna att kontakta oss.

Med dessa rader önskar vi som är anställda på klubben

God fortsättning på 2012 och låt oss tillsammans göra en bra golfklubb ännu bättre.
 


GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners