Se vår webbkamera LIVE Hem

Erbjudanden till juniorer

Juniorklubbor
Just nu har vi kampanj på juniorklubbor i shopen. Klicka på länken nedan så ser du bilder på samtliga set, samt lite information om vilken längd klubborna passar till osv. Vi ger 20% rabatt på samtliga set i bilagan (gäller vid beställning senast 16 april).
Klubborna heter US Kids och det är ett märke som vi har jobbat med under ett par år nu. Klubborna håller hög kvalité och de är mjuka och lätta. Vi har klubborna i shopen för påseende.
US Kids     792 Kb

Juniorvagnar
Vi vet att många juniorer tycker att det är häftigt att bära sin bag men man rekommenderar faktiskt att man inte bär sin bag så länge man växer. Det allra bästa för ryggen är de sk 3-hjulingarna som man kör framför sig. De juniorvagnar vi säljer är ordentligt höj- och sänkbara och funkar därför från minsta till största set. 2-hjul kostar 399:- (nu 349:-) och 3-hjul kostar 649:- (nu 599:-).
 
Allt ovanstående gäller vid beställning senast den 16 april
 
Regnkläder
Vi har kvar 2st juniorregnställ (svart jacka och svarta byxor) från Abacus sedan i fjol. De är regn- och vindtäta och andas. Dessa säljer vi nu för halva priset (ord pris 799kr). De som finns kvar är i storlek 160 och 140. Först till kvarn…
 
Skåp
Vi har ett fåtal små skåp över just nu. Juniorer har förtur till dessa. Hör av dig om du är intresserad. (Först till kvarn här också)
 
Kontakta helen@falkopingsgk.com eller ring kansliet på tel 31270 om du är intresserad av något av ovanstående.

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners