Se vår webbkamera LIVE Hem

Golf är ett fängslande spel

Det som föranleder mig att skriva att golf är ett fängslande spel, kommer från en situation som hände på golfbanan i veckan.

Två av våra medlemmar var ute och spelade och som vanligt hade de med sin hund (kopplad som den skall vara). På hål nummer 17 så blev dem upphunna av en ensam greenfeegäst och man beslöt att spela de sista hålen in tillsammans. Bollarna slogs ut och samtalet startade, troligtvis om golf men kanske också om det gemensamma intresset jakt. Efter ett tag så blev dem ikappkörda av en av våra banarbetare som frågade om det var någon av spelarna som hade en kvarglömd hund vid 17:es tee. Mycket riktigt var det så och det var bara att ta sig tillbaks och hämta hunden som satt så lydigt vid teeskylten och väntade.

Om det var golfen eller jakten som fängslade spelarna har inte framgått. Det härliga med alltihop är att när man träffar andra golfare så uppstår härliga samtal och trevliga bekantskaper och givetvis i detta fallet att hunden  fick följa med husse och matte hem till slut.

Slutet gott allting gott.

/ Klubbchefen

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners