Se vår webbkamera LIVE Hem

Gustav spurtade och vann

Andra dagens spelrond avgjorde till Gustavs fördel. Med ett utgångsläge på 3 slag efter startade Gustav dagens rond på riksfinalen i Skandia Cup, men när allt var färdigt så hade han tagit ikapp dem slagen samt tagit ytterligare ett slag. Då ingen av de närmaste konkurrenterna nådde Gustavs score på andra ronden så gav spurten verkligen lön för mödan och Gustav segrade med ett slag.

Jag fick ett samtal med Gustav när familjen Anderssons husbil var på väg från banan och Gustav var verkligen supernöjd. Gårdagens tuffa väder med 4 plusgrader och kraftiga vindar gjorde att känslan inte riktigt stämde och det gjorde att han bl.a. hade fem stycken 3-puttar och med det vinnar man inga tävlingar. Dagens spel innebar nästan för varmt väder, men gav ju i gengäld tillbaka en bättre känsla runt och på green. Detta gjorde att han slutligen fick stoltsera med segern. Gustav berättade också att han i o m segern fick sitt första landslagsuppdrag den 4-6 oktober på Örestad, då samtliga vinnare i Skandia Cup får spela mot Danmark.

Grattis Gustav till din framgång.

Elin Odh blev åtta i flickor 15, 15 slag efter segraren.

Klubbens 3:e representant Martin Berggren blev 12:a  i pojkar 14.

Vi gratulerar våra riksfinalister till bra framgångar och i o m att tävlingen gäller för alla upp till 16 år så har alla tre nya chanser nästa år i Skandia Cup.

Peter FritzsonGIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners