60-golf i toppklass bidrar till kampen mot cancer!

Publicerat: 2024-05-24 11:04

I år spelar vi ju inte bara för oss själva utan också för att bidra till andras hälsa och välmående. Tack vare deltagande och bra spel i de 60-golftävlingar som varit hittills har vi redan samlat in..

21 maj spelades årets fjärde deltävling i 60-golfen. 58 deltagare kom till start i ett fantastiskt försommarväder. Att både humöret och golfen var på topp visade sig också i resultatlistan. I C-klassen fick två spelare med smått otroliga 64 slag netto, skiljas åt på handicap. Vilken prestation! Även i A- och B-klasserna krävdes en score under 70 för seger. Av de 58 deltagarna var det hela 15 stycken som spelade bättre än sitt handicap! De fina förhållandena gjorde säkert sitt till men raka utslag och precisa inspel är ju ingen nackdel.

I år spelar vi ju inte bara för oss själva utan också för att bidra till andras hälsa och välmående. Tack vare deltagande och bra spel i de 60-golftävlingar som varit hittills har vi redan samlat in nästan 16.000 kronor till Blodcancerfonden! Något som vi vet att de är mycket tacksamma för. Så fortsätt i samma stil. Ditt spel och deltagande hjälper andra att må bra. Nu väntar vi på årets första hole-in-one som får det att klirra till ordentligt i insamlingsbössan. Lägg champagnen på kylning och ställ in siktet rätt till nästa tävling.

Läs mer om kampen mot blodcaner på www.blodcancerforbundet.se